Banksys terminals: Al 30 jaar veilige en snelle betalingen

Banksys, deze naam klinkt u zeker niet onbekend in de oren.  Dit bedrijf, overgenomen in 2006 door Atos Wordline, is een vaste waarde in het beveiligen en waarborgen van elektronische betalingen in België.

Staat u alleen in uw zaak, runt u een winkel(tje) met wat personeel, staat u aan het hoofd van een KMO of een multinational?  Vandaag de dag is Banksys nog steeds een vertrouwd begrip voor wie zijn klant efficiënt en vlot wil laten betalen met de kaart. Werp hier een blik op de vele mogelijkheden van een Banksys terminal.

Wat is Banksys? Een stukje geschiedenis

Banksys terminal

Banksys ontstond in 1989. Naast het garanderen van een vlot betalingsverkeer, ontwikkelde het bedrijf tal van betaaltoepassingen en diverse diensten, waaronder CardStop. Zodoende een efficiënter aanbod en dienstverlening te kunnen aanbieden, werd het bedrijf in 2006 gefusioneerd met Atos Worldline, dochteronderneming van Atos Origin.  Het bedrijf bleef echter zijn merknaam behouden voor betaalterminals.

Welke soorten Banksys betaalterminals zijn er?

Banksys terminals bieden tal van mogelijkheden. Langsom meer klanten hebben geen cash geld meer bij. Ze verwachten in uw zaak met de kaart te kunnen betalen, en dan is een terminal op de toonbank noodzakelijk. Dit wekt ook meteen het nodige vertrouwen.

Natuurlijk mogen de draagbare of mobiele terminals hierbij ook niet ontbreken. Hiermee gaat u namelijk letterlijk tot bij de klant. Of dat nu aan de tafel van uw café of restaurant is, op de markt, aan de deur, … De klant moet zich niet verplaatsen. Kan het nog gemakkelijker?

U moet er zelfs niet bij zijn om een betaling te laten gebeuren. Onbemande betaalterminals zijn de geknipte oplossing voor tankstations, carwashs, verkoopautomaten, … U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een oplossing voor uw betaalprobleem.

Tenslotte biedt banksys ook de mogelijkheid om uw klanten van hun smartphone (of table) ook een betaaloplossing te maken. De kaartlezers verbinden zich gemakkelijk via Bluetooth met de smartphone. Innovatief, veilig én snel betaalgemak gegarandeerd. Het systeem aanvaardt alle betaalkaarten en is even veilig als een standaard betaalterminal.

Ontdek het compleet aanbod van Banksys

Waaruit bestaat het betaalcomfort van een Banksys terminal?

Een rij klanten die aan de kassa van uw winkel aanschuiven, wagens die in de file in uw tankstations, gourmands die na een heerlijke lunch in uw restaurant snel willen afrekenen,….
Wat uw situatie ook mag zijn, een Banksys terminal biedt voor al deze transacties een mogelijkheid om deze betalingen met het nodige comfort uit te voeren.

Naast het breed aanbod aan betaalterminals, staat Banksys ook garant voor een efficiënte en complete dienstverlening.

  1. Zodoende kan u kiezen tussen het huren of kopen van een Banksys terminal,
  2. maar tevens wordt ook de installatie van de terminal in uw zaak verzorgd. Installeert u voor het eerst een terminal in uw zaak? Banksys biedt u een korte opleiding aan zodat u snel en doeltreffend aan de slag kunt gaan.

De voordelen van Banksys betaalterminals zijn legio. U kiest voor vele jaren ervaring.

Ontdek zelf uw voordeel!

Vul GRATIS & vrijblijvend ons formulier in