Merken

Ben je opzoek naar een goede betaalterminal die helemaal aansluit op jouw wensen? Maar zie je met alle verschillende merken de bomen door het bos niet meer? Lees dan dit artikel eens door. Hier staan een aantal merken opgesomd, met belangrijke informatie, zodat jij een goede keuze kunt maken voor een merk.

Vergelijk GRATIS offertes

Atos Worldline

Bij Atos Worldine kun je zowel betaalterminals huren als kopen. Dit hangt er van af of je de kosten in één keer kunt dekken of liever gespreid wilt betalen.

Worldline noemt zich de Europese marktleider en wereldwijde referentie als het gaat om betaal-en transactiediensten. Zij ontwikkelen innovatieve oplossingen waarmee er wordt ingegaan op de nieuwste trends van klanten, zoals het contactloos betalen. Hierdoor biedt Worldline een optimale betaalervaring.

Bancontact

Als je een betaalterminal via Bancontact wilt aanschaffen, wordt je doorgelinkt naar één van de partners, zoals Worldline en CCV. Bancontact is dus een soort tussenpersoon, die zaken regelt voor jouw bedrijf of webshop.

Bancontact staat voor makkelijke en probleemloze betalingen. Iedere dag weer. Het is een vernieuwend bedrijf die de huidige maatschappij als positieve uitdagingen ziet. Met een inclusieve sfeer en lage drempel is het een fijn en betrouwbaar merk.

Banksys

Banksys is inmiddels overgekocht door de firma Worldline en bestaat dus niet als Banksys op zich meer. Worldine accepteert alle betaalpassen en rekent slechts 0,06 cent per transactie bij lokale pinbetalingen.

CCV betaalterminal

CCV is een familiebedrijf in hart en nieren. Ze bieden verschillende typen betaalterminals; voor ieder budget is er wel iets te vinden. De transactiekosten bij huren zijn slechts 0,056 cent en bij huren verschilt dat bij de hoeveelheid trasacties van die maand. Ook geven ze de keus tussen vaste en mobiele apparaten. Behoeften veranderen en daar speelt CCV graag op in.

Met ruim 60 jaar ervaring in de betaalbranche weten ze waar klanten naar opzoek zijn en wat de wensen en behoeften zijn van de huidige maatschappij.

Axepta

Wanneer je voor Axepta kiest, kies je voor een persoonlijk pakket. Axepta betaalterminal is een veilig, snel en gebruiksvriendelijk betaalsysteem. Zij bieden je persoonlijke instapbegeleiding en maken je wegwijs in de wereld van de betaalterminals.

Vergelijk betaalterminal aanbieders

Loyaltek

Loyaltek heeft naast de standaard betaalterminals ook het meest nieuwe en hypermoderne model gelanceerd. Namelijk de Loyaltek 9220 smart POS terminal. Deze terminal is voorzien van onder andere een heus touchscreen, WiFi- en Bluetoothverbinding en draait volledig op Android. Loyaltek heeft een diepgaande kennis op het gebied van terminals en betalingen.

Payconiq

Payconiq is een onderdeel van Bancontact. Met Payconiq kan de klant betalen middels een app en QR-code van de kassa. Bij de kassa dient een sticker met QR-code te liggen of de kassa kan een QR-code vrijgeven. De klant scant deze code met de app en kan betalen.

Ook kan Payconiq gebruikt worden bij contactloze betaalterminals. Betalen via een app; de nieuwe manier van betalen.

Payleven

Payleven biedt de mogelijkheid om een mobiele kassa aan te schaffen, een zogenoemde MPOS (Mobile Point of Sale). Payleven is vooral gericht op kleine ondernemingen om hen een mobiele betaaloplossing te kunnen bieden. Payleven is gefuseerd met Sumup, maar levert vooralsnog onder eigen naam. De transactie kosten bedragen 2,75% van de transactie.

Rent A Terminal

Zoals de naam al zegt, verhuurt Rent A Terminals terminals aan bedrijven en ondernemingen. Dit is vooral bedoeld voor verhuur op de korte termijn, dus bijvoorbeeld met evenementen en beurzen. Ook dan willen mensen graag steeds vaker met de kaart betalen en nemen minder cash mee.

Daarnaast leggen ze van Rent A Terminal uit dat een toonbankterminal vertrouwen schept voor je klanten. Zij komen steeds minder vaak met cash op zak jouw zaak binnen met de verwachting dat hun bankpas wordt geaccepteerd.

Sumup

Sumup biedt betaaloplossingen voor hele grote en kleine bedrijven. Het maakt niet uit wat je doet, zolang jij maar kan blijven doen wat je het beste kunt. Sumup heeft bijvoorbeeld een papierloze registratie. Ze bieden diverse soorten betaalterminals aan. Bijvoorbeeld voor een koeriersbedrijf die producten aan huis van de klanten levert, denk aan eten.

Wanneer klanten dit ook aan huis wensen te betalen door middel van de pinpas of smartphone kan dit nogal eens tot problemen leiden. Met Sumup is dit verleden tijd. Zij bieden mobiele terminals aan, die alle banken en kaarten accepteren en zelfs smartphones kunnen ze aan. Ze zijn klein en dus gemakkelijk mee te nemen.

Betaalterminal merken vergelijken

Nu heb je een hoop merken gehad, met elk hun eigen kenmerken en producten. Tijd om de balans op te maken en een weloverwogen keuze te maken. Vraag vrijblijvende offertes aan bij verschillende aanbieders. Hiermee kun je makkelijk vergelijken wat het beste bij jouw wensen en situatie past.

Kies een merk wat dicht bij je staat en waar je je goed in kunt vinden qua missie, visie en algemeen beeld. Kies je liever voor een bekend merk zoals Worldline of CCV of kies je juist voor kleinere merken zoals Sumup en Loyaltek? En wil je liever huren of gelijk het bedrag in één keer investeren? Dit zijn allemaal zaken waar je goed over na moet denken.

Gelukkig bieden de meeste aanbieders ook een proeftijd en kun je de terminal een tijdje uitproberen. Praat erover met collega’s en kijk bij de concurrenten. Dan kun jij uiteindelijk ook ervoor zorgen dat je klanten gemakkelijk, veilig en snel bij je kunnen betalen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.