Merken

Atos is een vaste waarde geworden binnen de wereld van betaalterminals. Inbouwterminals, mobiele terminals, terminals voor tankstations, betalingen via de smartphone,… de verschillende soorten betaalterminals zijn niet meer op één hand te tellen.

Verder lezen

CCV betaalterminal: vergelijk formules, prijzen en offertes Een “CCV betaalterminal” biedt een handige alles-in-een betaaloplossing voor zowel de eenmanszaak als de KMO of multinational. Geheel op maat van uw budget vindt u zeker een oplossing die bij uw bedrijf past. Ontdek de verschillende formules van CCV betaalterminals , vergelijk prijzen en maak de beste keuze.

Verder lezen

Igenico Bancontact: betaalterminals en oplossingen voor elk bedrijf “Ingenico bancontact”: het is en blijft een geknipte formule voor uw betalingen. Of u nu een eenmanszaak, een kleine winkel, een KMO of een grote speler op de markt bent. Volgens het principe ‘klant is koning’ krijgt u de nodige mogelijkheden om de klant met de kaart…

Verder lezen

Bancontact is intussen een veel verspreide manier om te betalen. Dit systeem biedt verschillende voordelen. Met de diverse Bancontact  betaalterminals heb je als handelaar dan ook meerdere financieel aantrekkelijke betaalmethodes ter beschikking.

Verder lezen

Banksys, deze naam klinkt u zeker niet onbekend in de oren. Dit bedrijf, overgenomen in 2006 door Atos Wordline, is een vaste waarde in het beveiligen en waarborgen van elektronische betalingen in België.

Verder lezen