Offerte aanvragen

Betaalterminals | Vergelijk tot 5 GRATIS offertes

Tegenwoordig wordt er steeds meer met de kaart betaald. Daarom is het ook belangrijk om een betaalterminal te overwegen voor je zaak. Dankzij een betaalterminal kunnen je klanten snel en eenvoudig hun aankopen doen, bovendien zorgt een betaalterminal voor een hogere omzet. Een betaalterminal koop je natuurlijk niet zomaar, het is belangrijk dat je eerst alle mogelijkheden kent en dat je weet wat het je zal kosten.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Waarom betaalterminal offertes vergelijken?

Als je van plan bent om een betaalterminal aan te schaffen, dan is het belangrijk dat je niet zomaar de eerste de beste koopt. De prijs van betaalterminals kan namelijk erg verschillen. Daarom is het een goed idee om online een aantal offertes in te vullen. Het duurt maar enkele minuten en is gratis. Op een eenvoudige manier kan je er zo de voordeligste betaalterminal uitkiezen!

Soorten betaalterminals

Er zijn verschillende soorten betaalterminals, welke voor jou de beste keuze is, is afhankelijk van een aantal factoren. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden!

Toonbankterminal

Er zijn verschillende toonbankterminals waaruit je kunt kiezen. Zo is er altijd eentje die perfect bij je zaak past. Toonbankterminals zijn betaalterminals die op een vaste plaats blijven staan. De transacties kunnen plaatsvinden via een internetverbinding of een vaste telefoonlijn. Vaste betaalterminals zijn erg betrouwbaar en geven de klanten een vertrouwd gevoel.

Mobiele betaalterminal

Vergelijk tot 5 offertes voor betaalterminalsNaast een vaste betaalterminal kan je ook kiezen voor een mobiele betaalterminal. Dit is een ideale keuze voor restaurants of zelfstandige die vaak onderweg zijn. Dit type van betaalterminal werkt volledig draadloos. De betaalterminal moet achter enige tijd wel weer opgeladen worden, doorgaans kan je zo’n 300 transacties verrichten voordat de batterij leeg is.

Bij een mobiele betaalterminal kan je kiezen voor aansluiting via Bluethooth, wifi of mobiel telefoonnetwerk. Net zoals vaste betaalterminals aanvaardt een mobiele betaalterminal alle soorten betaalkaarten. Ook contactloos betalen is mogelijk bij de nieuwste modellen, dankzij de NFC-technologie. De klanten hoeven dan enkel hun kaart tegen de lezer van de betaalterminal te houden.

Betaalterminal met of zonder abonnement

Als je een betaalterminal koopt dan ga je voor een keuze staan. Je kunt een betaalterminal aanschaffen met of zonder abonnement. Het abonnement is niet verplicht, maar wel aangeraden. Vooral als je de terminal veel zult gebruiken. Als je een abonnement neemt, dan zullen de kosten aan de terminal vergoed worden en dat is handig, want deze kunnen sterk oplopen.

Betaalterminal prijzen

Voordat je een betaalterminal huurt of koopt, is het handig om te weten wat het je precies zal kosten. Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt!

De prijs van een betaalterminal hangt af van het type terminal dat je wilt kopen. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van het merk en de soort. Over het algemeen kost een vaste betaalterminal tussen de € 500 en € 600 , daarbij komen nog abonnementskosten van ongeveer € 10 à € 20 per maand.

Heb je liever een mobiele betaalterminal? Dan zal je dat ongeveer € 900 kosten met abonnementskosten van ongeveer € 20 per maand. Wil je een contactloze betaaloplossing? Reken dan op een bedrag tussen de € 700 en € 850 per maand en extra abonnementskosten van ongeveer €  15.

Naast kopen kan je er ook voor kiezen om een betaalterminal te huren. Hoeveel je dat zal kosten zal afhangen van het type betaalterminal, maar ook van hoelang je precies een terminal wilt huren. Je kunt betaalterminals huren voor één dag, een week, een maand, drie maanden, enzovoort. Voor één dag zal een betaalterminal je tussen de € 20 en € 50 kosten. Als je een betaalterminal voor maximaal een week wilt huren, dan zal je dat tussen de 70 en 100 euro kosten. Een maand zal je tussen de €150 en € 200 kosten

en 3 maanden tussen de € 250 en € 300. Het voordeel is dat er hierbij meestal geen extra abonnementskosten komen, die zijn vaak in de prijs inbegrepen.

Betaalterminal huren of kopen?

Je zal dus moeten kiezen of je een betaalterminal gaat kopen of huren. De juiste keuze is afhankelijk van je situatie. Als je voor een korte periode een betaalterminal nodig hebt, dan is het beter om hem te huren. Maar als je de betaalterminal voor enkele maanden of jaren zult gebruiken, dan komt het veel goedkoper uit als je hem koopt.

Als je een betaalterminal huurt dan zullen er meestal geen of niet veel extra kosten bijkomen, maar als je er eentje koopt moet je hier wel rekening mee houden. Een goede betaalterminal is de investering zeker waard. Het voordeel van huren is dat je ook steeds voorzien wordt van de meest moderne betaalterminal.

Door te huren hoef je ook niet meteen teveel geld ineens uit te geven. Je zult dus voor jezelf moeten afwegen wat de beste keuze is.