Betaalterminal: gratis offertes

Welk type betaalterminal zoekt u?

Vind de goedkoopste betaalterminal voor uw zaak!

Een betaalterminal kiezen is niet evident. Welk type betaalterminal is het beste toestel voor uw zaak? Koopt of huurt u best een toestel? En zijn er fiscale voordelen? Op betaalterminal-gids.be zochten we het allemaal voor u uit.

In onze gids krijgt u meer info over o.a.:

  • Betaalterminal prijzen: Investeren in een betaalterminal loont. Welk model u ook kiest, u verhoogt het betaalgemak van uw klanten. Maar huren of kopen, wat is de beste keuze?
  • Contactloos betalen: 66% van de Belgen betaalt liever mobiel. Heeft u in uw zaak al een klassieke, vaste betaalterminal? Dit is een goed begin. Maar het echte verschil, dat is contactloos betalen.
  • Wetgeving: Een meerkost voor klanten die elektronisch betalen, mag wettelijk gezien niet meer. Ook voor kleine bedragen. Handelaars en zelfstandigen vrezen voor hun marges, maar is dit wel terecht?

Van kleine handelaars tot webshops, bankkaart of smartphone, de mogelijkheden in betaalterminals zijn erg uitgebreid. Laat u adviseren door ervaren specialisten en ontdek de beste oplossing voor uw zaak.

Kies de beste betaaloplossing
Een 3-tal maanden geleden hebben we onze broodjeszaak geopend. In het begin hadden we nog geen betaalterminal, en dit leverde heel wat problemen op. Veel klanten hadden namelijk niet altijd contant geld op zak en liepen hierdoor weg. We hebben dan beslist om ons een betaalterminal aan te schaffen. We wisten echter nog niet welk type toestel we nodig hadden en of we deze konden huren of onmiddellijk moesten aankopen. Gelukkig werden we hier uitgebreid over geadviseerd.

M. Wouters uit Haaltert

Populaire artikels op betaalterminal-gids

Betaalterminals vergelijken: hoe maakt u de beste keuze?

Door de groeiende populariteit van betaalterminals zien we de bomen door het bos niet meer. Welk is de beste betaalterminal? Wij deden de vergelijking!

Verder lezen

Kassasystemen: modellen en prijs [VERGELIJKING]

In horeca- en winkelzaken maken Touchscreen-kassasystemen steeds meer hun opkomst. Maar hoe zit het dan met de traditionele kassa’s. Wij vergeleken beide modellen!

Verder lezen

Wat kost een betaalterminal?

Wilt u weten hoeveel een betaalterminal kost? Dan dient u zich vooraf één belangrijke vraag te stellen: moet ik een betaalterminal huren of kopen?

Verder lezen

Een betaalterminal kopen: is dat de moeite?

Afhankelijk van de handelszaak, kan de aankoop van een betaalterminal voordeliger zijn. Wat is het budget?

Verder lezen