Prijs

Door de groeiende populariteit van betaalterminals zien we de bomen door het bos niet meer. Welk is de beste betaalterminal? Wij deden de vergelijking!

Verder lezen

Wilt u weten hoeveel een betaalterminal kost? Dan dient u zich vooraf één belangrijke vraag te stellen: moet ik een betaalterminal huren of kopen?

Verder lezen

Afhankelijk van de handelszaak, kan de aankoop van een betaalterminal voordeliger zijn. Wat is het budget?

Verder lezen

Een betaalterminal is goed voor uw klanten en uw omzet. Maar waarom een betaalterminal huren?

Verder lezen

Tot augustus 2018 mocht elke handelaar 0.30 cent extra aanrekenen bij elektronische betalingen onder de € 10. Wat verandert er nu concreet voor de handelaar?

Verder lezen

Ondanks alle info over mobiel betalen, weten velen nog niet wat deze juist inhoudt. Is deze betalingswijze wel betrouwbaar ? Wat brengt een mobiele betaalterminal op voor uw onderneming?

Verder lezen

De prijs van een betaalterminal staat niet vast. Wat is de algemene richtprijs? Huren of kopen? Hoeveel bedragen de installatie- en transactiekosten? Wij geven u alle info betreffende de factoren die een rol zullen spelen in de uiteindelijke prijs.

☑ Lees meer over de betaalterminal prijzen >>

Betaalterminal huren

Een betaalterminal huren kan voor diverse termijnen. Één dag, korte, middellang of lange termijn: alles kan. Je kan ook permanent huren. Uiteraard zal de gemiddelde prijs zakken naargelang de duur van de huur.
Huur je voor een langere periode, dan kan je vaak een voordelig abonnement afsluiten. Maar een abonnement is niet bij elke provider nodig.

Het principe van een betaalterminal huren is eenvoudig. Je denkt de terminal maar een bepaalde periode nodig te hebben, en je betaalt naar keuze een bedrag voor de huurprijs. Meestal zit de abonnementsprijs hierin inbegrepen. Bij sommige aanbieders is er geen abonnement nodig.

Bij het huren van een betaalterminal gelden naast de huurprijs en het abonnement nog andere kosten. Zo zijn er nog de transactiekosten. Lees meer over de transactiekosten bij betaalterminals >>

Die kunnen gelden per transactie. Bij sommige aanbieders is in het huurabonnement ook een zogenaamde transactiebundel voorzien. Dit betekent dat u voor een vast maandelijks abonnementsbedrag een aantal transacties tegoed hebt. Hoe meer transacties, hoe goedkoper per transactie.

☑ Lees meer over het huren van een betaalterminal >>

Betaalterminal kopen

Op een bepaald moment kan het voor uw zaak voordelig zijn om een betaalterminal te kopen. Dit vergt natuurlijk een basisinvestering. Ook hier geldt de mogelijkheid om een abonnement te nemen voor de servicekosten.

  • Aankoop basismodel voor de toonbank: aanschaf toestel 500 tot 600 euro, maandelijkse servicekosten 10 tot 20 euro per maand
  • Aankoop compast draadloos toestel: aanschaf toestel 700 tot 850 euro, maandelijkse servicekosten gemiddeld 15 euro per maand
  • Aankoop professioneel toestel met handelaarsmodule en kaartlezer: aanschaf toestel vanaf 850 euro, maandelijkse servicekosten 15 euro per maand
  • Aankoop mobiel toestel: aanschaf toestel vanaf 900 euro, maandelijkse servicekosten ongeveer 20 euro per maand

☑ Lees meer over de aankoop van een betaalterminal >>

Vergelijk betaalterminal-aanbieders

Uiteraard hang deze kostprijs ook weer af van merk tot merk. Wij adviseren u in geval van twijfel eerst advies te vragen en verschillende merken met elkaar te vergelijken. Dit is volledig gratis en vrijblijvend.