CCV betaalterminal: vergelijk formules, prijzen en offertes

Een “CCV betaalterminal” biedt een handige alles-in-een betaaloplossing voor zowel de eenmanszaak als de KMO of multinational. Geheel op maat van uw budget vindt u zeker een oplossing die bij uw bedrijf past. Ontdek de verschillende formules van CCV betaalterminals , vergelijk prijzen en maak de beste keuze.

Waarom kiezen voor een CCV betaalterminal

Welke CCV betaalterminal u ook kiest, u kunt ervan uitgaan dat hij aan alle veiligheidseisen voldoet. Het apparaat is voorzien van de modernste technologieën, zodat uw klanten op alle mogelijke manieren kunnen betalen, zoals contactloos, met smartphone, via QR-code en met creditcard. Dit is wel afhankelijk van de serviceovereenkomst die u afsluit.

Vergelijk GRATIS offertes

Soorten CCV betaalterminals

ccv betaalterminal

Budgetformule

CCV Budget is een formule die elektronische transacties erg betaalbaar maakt. Met deze instapformule is het als zaakvoerder mogelijk om de klant snel, eenvoudig Ă©n goedkoop te laten afrekenen.

CCV Budget aanvaardt alle betaalkaarten en kan eenvoudig via internet aangesloten worden. Alle functies worden in Ă©Ă©n handig toonbankmodel gebundeld.

Mobiele GPRS en Wifi-formule

CCV betaalterminal biedt binnen zijn mobiele formule twee verschillende formules. Eerst en vooral heeft u de keuze uit de CCV Mobile Wifi  waarbij uw betaalterminal draadloos verbonden is met uw Wifi-netwerk.

Met de CCV Mobile GPRS geniet u van een formule die erg handig is om overal te kunnen afrekenen, om het even waar u bent. Of u nu klanten (of patiënten) aan huis bezoekt, op een beurs staat, de markt doet of natuurlijk ook in uw horecazaak, om de klant aan tafel of buiten op het terras vlot te laten betalen.

Smartformule

De CCV betaalterminal Smart is een uitgekiend toonbankmodel met een aparte terminal voor u en een discrete kaartlezer voor de klanten. Deze betaaloplossing kan bovendien zonder problemen aan uw kassa gekoppeld worden. Net als alle andere modellen is dit systeem uitgerust met de NFC technologie.

Mini-formule

Deze mobiele betaalterminal kan voor verschillende diensten gebruikt worden, gaande van huis-aan-huisverkopen, beurzen, markten en zelfs in taxi’s.  Deze kleine betaalterminal, aangesloten op de hoofdtelefoonaansluiting,  dient gebruikt te worden in combinatie met de CCV Pay app.

Dit systeem accepteert alle courante debetkaarten en creditcarts en ondersteunt contactloos betalen. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken wat de veiligheid betreft. De gecodeerde kaartlezer zorgt er namelijk voor dat er nooit gevoelige gegevens in het toestel komt.

CCV betaalterminal prijs en extra kosten

CCV betaalterminals Prijs
CCV Budget Vanaf € 370,00
CCV mobile GPRS of WIFI Vanaf € 570,00
CCV smart Vanaf € 670,00
CCV mini € 129,00

Ontvang uw prijs op maat

Naast de kosten van de CCV betaalterminal dient u ook rekening te houden met bijkomende extra kosten.

Transactiekosten

Voor elke betaling die op uw CCV betaalterminal met een debetkaart verricht wordt, betaalt u een vast bedrag. Voor betalingen die met creditcards worden verricht, betaalt u een vast percentage van de aankoopbedragen.

Kosten voor een serviceovereenkomst

Met een serviceovereenkomst krijgt u software updates zodra die beschikbaar zijn. U heeft dus altijd de modernste software op uw CCV betaalterminal. Mocht er toch iets misgaan, dan bent u altijd verzekerd van hulp.

Ontvang GRATIS hulp + advies

Wanneer uw CCV betaalterminal defect is of een storing geeft, kunt u dit zeven dagen per week melden bij de klantenservice van CCV. Hoe snel u geholpen wordt, is afhankelijk van de formule waar u voor kiest. Er zijn vier formules: Start, Basic, Plus en Max.

  • Start: Start is de voordeligste formule. Voor betalingen kan er op uw betaalterminal gebruik gemaakt worden van debetkaarten van Bancontact en Maestro. Andere debetkaarten en creditcards worden niet geaccepteerd. Bij een storing of defect wordt u binnen drie dagen geholpen. De defecte CCV betaalterminal dient u zelf voor reparatie langs te brengen of op te sturen.
  • Basic: naast de debetkaarten van Bancontact en Maestro kan er op uw betaalterminal ook betaald worden met andere debetkaarten. creditcards kunnen niet geaccepteerd worden. Bij een storing of defect krijgt u binnen twee werkdagen hulp. Een defecte CCV betaalterminal wordt vervangen voor een werkende.
  • Plus: op uw CCV betaalterminal kunnen uw klanten betalen met alle betaalkaarten, ook creditcards. Indien nodig wordt u binnen 24 uur geholpen, ook in het weekend. Een technieker komt bij u op locatie om het probleem op te lossen.
  • Max: er kan op uw CCV betaalterminal betaald worden met alle betaalkaarten, inclusief creditcards. Bij een storing of defect wordt u binnen acht uur geholpen, zeven dagen per week. Een technieker komt bij u langs om de betaalterminal weer aan de praat te krijgen.

Vergelijk prijzen en offertes van CCV betaalterminals

Met CCV kiest u hoe dan ook voor een grote speler op de markt met de nodige ervaring en background. Wilt u nog even verder kijken? Vergelijken is zeker de boodschap. Laat uw gegevens na en wij staan u bij in uw zoektocht naar de beste formule. Ontvang vrijblijvend offertes en aanbiedingen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.