CCV betaalterminal: vergelijk formules, prijzen en offertes

ccv betaalterminal
Een “CCV betaalterminal” biedt een handige alles-in-een betaaloplossing voor zowel de eenmanszaak als de KMO of multinational. Geheel op maat van uw budget vindt u zeker een oplossing die bij uw bedrijf past. Ontdek de verschillende formules van CCV betaalterminals , vergelijk prijzen en maak de beste keuze.

De mogelijkheden van een CCV betaalterminal:

CCV betaalterminals Prijs
CCV Budget Vanaf € 370,00
CCV mobile GPRS of WIFI Vanaf € 570,00
CCV smart Vanaf € 670,00
CCV mini € 129,00

CCV betaalterminal: Budgetformule

CCV budget

CCV Budget is een formule die elektronische transacties erg betaalbaar maakt. Met deze instapformule is het als zaakvoerder mogelijk om de klant snel, eenvoudig én goedkoop te laten afrekenen. CCV Budget aanvaardt alle betaalkaarten en kan eenvoudig via internet aangesloten worden. Alle functies worden in één handig toonbankmodel gebundeld.


CCV betaalterminal: Mobiele GPRS en Wifi-formule

CCV mobile gprs en wifi

CCV betaalterminal biedt binnen zijn mobiele formule twee verschillende formules. Eerst en vooral heeft u de keuze uit de CCV Mobile Wifi  waarbij uw betaalterminal draadloos verbonden is met uw Wifi-netwerk.

Met de CCV Mobile GPRS geniet u van een formule die erg handig is om overal te kunnen afrekenen, om het even waar u bent. Of u nu klanten (of patiënten) aan huis bezoekt, op een beurs staat, de markt doet of natuurlijk ook in uw horecazaak, om de klant aan tafel of buiten op het terras vlot te laten betalen.


CCV betaalterminal: Smartformule

CCV smart
De CCV betaalterminal Smart is een uitgekiend toonbankmodel met een aparte terminal voor u en een discrete kaartlezer voor de klanten. Deze betaaloplossing kan bovendien zonder problemen aan uw kassa gekoppeld worden. Net als alle andere modellen is dit systeem uitgerust met de NFC technologie.


CCV betaalterminal: Mini-formule

CCV mini

Deze mobiele betaaloplossing kan voor verschillende diensten gebruikt worden, gaande van huis-aan-huisverkopen, beurzen, markten en zelfs in taxi’s.  Deze kleine betaalterminal, aangesloten op de hoofdtelefoonaansluiting,  dient gebruikt te worden in combinatie met de CCV Pay app.

Dit systeem accepteert alle courante debetkaarten en creditcarts en ondersteunt contactloos betalen. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken wat de veiligheid betreft. De gecodeerde kaartlezer zorgt er namelijk voor dat er nooit gevoelige gegevens in het toestel komt.

Vergelijk prijzen en offertes van CCV betaalterminals

Met CCV kiest u hoe dan ook voor een grote speler op de markt met de nodige ervaring en background. Wilt u nog even verder kijken? Vergelijken is zeker de boodschap. Laat uw gegevens na en wij staan u bij in uw zoektocht naar de beste formule. Ontvang vrijblijvend offertes en aanbiedingen.

Weet u nog niet welke keuze maken uit de verschillende CCV betaalterminals?

ONTDEK HET VOLLEDIG AANBOD VAN CCV