Atos betaalterminal: 5 dingen die je nog niet wist

Atos is een vaste waarde geworden binnen de wereld van betaalterminals. Inbouwterminals, mobiele terminals, terminals voor tankstations, betalingen via de smartphone,… de verschillende soorten betaalterminals zijn niet meer op √©√©n hand te tellen. Vertrouwen is het sleutelwoord…

Atos heeft verschillende betaalterminalsystemen, echt voor elk wat wils. We zetten de vijf belangrijkste voor u even op een rijtje zodat u meteen up-to-date bent en de keuze kunt maken die het best bij uw zaak of activiteit past.

Atos toonbankterminals: Van Xenta naar Yomani

Atos toonbankterminals: Yomani

Steeds meer klanten hebben geen geld op zak. Ze willen dat hun betaalkaart aanvaard wordt, en een betaalterminal op de toonbank wekt het nodige vertrouwen.De Atos toonbankterminal, beter bekend als Yomani, is de opvolger van de XENTA (bekend om zin typische kubusvorm). Deze veilige toonbankterminal aanvaardt alle betaalkaarten, gaande van de elektronische identiteitskaart tot maaltijdchèques.

Ook zijn diverse opstellingen beschikbaar, waaronder met of zonder printer en met of zonder aparte handelaar module.

Vergelijk Atos betaalterminals

Atos inbouwbetaalterminals: Valina, Yoneo en Xenteo

atos inbouwterminals

Een inbouwterminal biedt tal van mogelijkheden. Betalen aan de automaat, in de bioscoop, op de trein, aan de parkeerautomaat,… Super gemakkelijk voor de klant die meteen kan betalen!

Binnen de Atos inbouwbetaalterminals onderscheiden we drie verschillende soorten:

  1. VALINA: Dit is de nieuwe generatie van onbemande betaalterminals. Uitgerust met een besturingssysteem gebaseerd op Android, laat deze betaalterminal u toe om uw interface te bereiken met nieuwe apps.
  2. YONEO: Deze betaalterminal staat vooral bekend voor zin vandalismebestendige contactloze innovatie.
  3. XENTEO: Deze betaalterminal kennen we als dé inbouwterminal voor automaatbetalingen. Kenmerkend voor deze betaalterminal is zijn bestendigheid tegen water, krassen en vandalisme, maar alsook voor zijn snelle communicatie.

Laat u vrijblijvend adviseren

YOXIMO: de mobiele Atos betaalterminals

Atos Yoximo betaalterminals

Een draagbare betaalterminal zorgt voor nog meer gebruiksgemak. Je laat de klant letterlijk ter plaatse betalen. Aan de tafel in het restaurant, bij hem aan de deur, op de markt, tijdens een evenement,… Dit wekt nóg meer vertrouwen!

YOXIMO staat garant voor de futureproof mobiele betaalterminal bij uitstek. Als opvolger van de XENTISSIMO, een vaste waarde in veel restaurants en winkels, biedt de YOXIMO betaalterminal nog meer mogelijkheden dan enkel betalen. Wilt u bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête voorleggen, nieuwe promoties kenbaar maken, enz.? Het is allemaal mogelijk.

Atos tankkaartteminals: 24/24 en 7/7

Snel tanken is intussen ingeburgerd. Belangrijk is dus dat uw klanten snel en effici√ęnt kunnen betalen.¬† Met de gebruiksvriendelijke tankkaart betaalterminals van Atos is dit gelukkig geen probleem meer. Buitenterminals, toonbankterminals, mobiele terminals: u betaalt snel en veilig, 24 uur per dag, zeven dagen op zeven.

Geniet van de voordelen van een Atos betaalterminal!

Vergelijk tot 5 GRATIS offertes

Atos betaalterminal: smartphonesysteem Xengo

Atos betaalterminals via smartphone

De Atos betaalterminal gaat mee met de tijd. Dus nu kun je ook van je smartphone of tablet een betaalmogelijkheid maken. Waar je ook bent, zo kan je de klant elektronisch laten betalen.

De XENGO-kaartlezer kan je gemakkelijk via bluetooth met uw smartphone of tablet verbinden. Betaalgemak gegarandeerd! XENGO is trouwens een erg licht en handig systeem. De bediening is kinderspel, voor u en voor uw klanten. U voert het te betalen bedrag in, uw klant voert zijn betaalkaart in, bevestigt het bedrag met zijn pincode…en klaar is kees!

Atos betaalterminal versus andere betaalterminals: Vergelijk

Atos is een van de grote spelers op de markt. Ben je kritisch? Vergelijk dan gerust zelf. Laat je gegevens na en wij zullen je bijstaan op zoek naar de beste betaalterminal. Je ontvang vrijblijvend offertes en aanbiedingen om uit te kiezen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.