Is een betaalterminal via smartphone wel voordelig voor mijn handelszaak?

Betaalterminal via smartphoneKaartbetalingen via de smartphone: het lijkt wel het ei van Columbus! Het is een handige manier om als handelaar uw klant toch te laten betalen.

Want niet iedereen heeft cash geld bij de hand, en zo kan u er toch voor zorgen dat u deze omzet niet mist. Bent u op zoek naar een handige betaaloplossing? Die ligt letterlijk binnen handbereik.

Maak kaartbetalingen via smartphone mogelijk in uw zaak

Vergelijk GRATIS offertes

Waarom kaartbetalingen via smartphone laten uitvoeren?

Betalen met de smartphone of de tablet: U heeft het misschien al zien doen en u denkt er wellicht over na. Een goede zaak, want het is echt erg handig. Dankzij de wonderen van de techniek kan u via bluetooth een kaartlezer gemakkelijk verbinden met uw smartphone of tablet.

Waar u ook bent, gewoon thuis, in uw zaak, bij klanten, ergens onderweg, op een beurs, in de winkel: betalen is nog nooit zo gemakkelijk, snel en veilig geweest.

Voor alle betaalkaarten

De tijd dat u als handelaar het hoofd moest breken over een betaling van een klant is voorbij. De smartphone kan probleemloos gekoppeld worden aan een betaalterminal.

Deze aanvaardt bijna alle soorten bankkaarten waaronder Maestro, V PAY, MasterCard en VISA. Het excuus dat een potentiële klant die geen cash bij heeft niet kan aankopen is dus niet langer geldig. Dankzij je betaalterminal per smartphone verliest u geen potentiële verkoop.

Eenvoudige bediening

Bent u bang dat u onvoldoende technisch bent aangelegd om de klus te klaren? Dat is onnodig! Een betaling uitvoeren met een betaalterminal per smartphone is echt kinderspel.

Deze vorm van betalen is even simpel en eenvoudig als betalen met een standaard betaalterminal. Het systeem werkt via een app die u installeert op uw smartphone of tablet. De transacties worden doorgestuurd via een internetverbinding. Dit gaat dus via wifi of het mobiele datanetwerk (4G, 3G, Edge).

Vergelijk nu verschillende offertes

Veilige procedure

De veiligheid en snelheid van de transactie is gegarandeerd. De betalingen worden volledig beveiligd volgens de meest strenge internationale normen die momenteel gelden. Uiteraard kan u de betalingen ook op de voet volgen, en kan de klant per e-mail een betaalbewijs krijgen.

De betaling van de klant verloopt in drie eenvoudige stappen:

  1. Je voert het bedrag in dat de klant moet betalen op het scherm van je tablet of je smartphone….
  2. De klant biedt zijn betaalkaart in de kaartlezer in en verklaart zijn akkoord met het bedrag…
  3. De klant bevestigt de betaling door zijn pin-code in te geven…

Betaalterminal via smartphone

Betaalterminals via smartphone: mis deze buitenkans niet!

Het valt te verwachten dat een ware strijd zal losbarsten om deze nieuwe potentiële markt te veroveren. Nu klagen handelaars vaak (al dan niet terecht?) steen en been over de hoge kosten die gepaard gaan bij een transactie met een fysieke betaalterminal. De spelers op deze nieuwe markt hebben er alle baat bij om de kosten te beperken. Op die manier kunnen ze zich onderscheiden van de traditionele betaaloplossingen.

Dit kan gepaard gaan door de afwezigheid van maandelijkse kosten of een abonnement. De nieuwe spelers hopen de markt te veroveren door een lage commissie per transactie en de procedure van de inschrijving tot een minimum te beperken. Zo kan inschrijven online, zonder overbodige papierwinkel.

Twijfelt u nog altijd over het nut van een betaalterminal per smartphone voor uw handelszaak? Dat zou u beter niet doen, want intussen betaalt ruim 70% van de Belgen liever niet meer cash, en dat zelfs voor kleinere bedragen!

Deze nieuwe mobiele manier van betalen zou volgens de regels van de logica in de toekomst de hele procedure van transacties en betalingen een stuk eenvoudiger moeten maken. Niet iedereen heeft immers een mobiele terminal. Denken we maar aan taxi’s, dokters en noem maar op.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.