Op zoek naar de goedkoopste mobiele betaalterminal?

We kennen allemaal de traditionele vaste betaalterminal die u op de toonbank van een supermarkt of apotheek ziet staan. Een dergelijke betaalterminal verhuist nooit van plek en is aangesloten op het de internetkabel of het vaste telefoonnetwerk. Een mobiele betaalterminal doet dat wel. Die werkt op het wifi- of telefoonnetwerk van de plek waar u zich bevindt.

Ondanks alle info over mobiel betalen, weten velen echter nog niet wat deze juist inhoudt.  Is deze betalingswijze wel betrouwbaar ? Wat brengt  een mobiele betaalterminal op voor uw onderneming en is deze wel interessant voor uw klanten?

Bent u van plan om over te schakelen naar een mobiele betaalterminal? In dit artikel geven we u  hier graag wat meer informatie over.  Zowel uw handelszaak als uw klanten zullen hier heel wat voordelen uit kunnen trekken.

👉 Heeft u al interesse in een mobiele betaalterminal? Twijfel dan niet om gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken van de beste betaalterminal aanbieders op de markt!

Zo werkt een mobiele betaalterminal

Betalen met een bankkaart is sinds de jaren ’50 trendy geworden. Betaalterminals hebben, beetje bij beetje, zodoende de wereld veroverd. Vandaag de dag niet gebruik maken van een betaalterminal betekent een verlies voor handelszaken. Het is inderdaad niet ongebruikelijk dat klanten afzien van hun aankoop als de handelaar geen betaling via bankkaart aanvaardt.

Mobiele betaalterminals: een ware trend

Een betaalterminal verzekerd een verhoogd betaalgemak en zet de klant aan om meer te spenderen. Voordelig aan een mobiele betaalterminal is dat deze buiten de handelszaak, op een locatie naar keuze ingeschakeld kan worden.

De handigheid van een mobiele betaalterminal is te danken aan zijn gprs-verbinding. Dit systeem, eveneens gebruikt door gsm-operatoren, maakt het mogelijk draadloze kaarttransacties uit te voeren. Op markten, bij huisbezoeken door dokters en zelfstandige handelaars of bij tijdelijke verkooppunten is dit het ideale toestel.

Een bankkaart is vandaag de dag bovendien nog amper nodig. Het is namelijk al even genoeg om je smartphone uit je jaszak te halen. Via Bluetooth, 3G/4G of WIFI wordt contact gemaakt tussen de terminal en de smartphone die de betaling mogelijk maakt.

Ontvang GRATIS advies + offertes

Wat zijn de extra opties van een mobiele betaalterminal?

Net zoals bij een nieuwe auto kan een mobiele betaalterminal heel wat (extra) opties en technologische snufjes bevatten. U beslist zelf of u de meerkost van die snufjes betaalt. Wij zetten voor u de opties op een rijtje:

  • Contactloos betalen
  • Betalen met VISA of Mastercard
  • Betalen met elektronische maaltijdcheque of eco-cheque
  • Ticketprinter inbegrepen
  • Herlaadbare batterijen
  • Dagelijkse beschikbare helpdesk voor als er problemen zouden zijn met de terminal zelf

Betaalterminals kosten echter stukken van mensen. Vooral als u een kleine zelfstandige bent, of zelfstandig in bijberoep, kan de kost van een mobiele betaalterminal er niet altijd vanaf. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook al veel goedkopere modellen op de markt. Aan die modellen komt meestal geen onderhoudsabonnement te pas.

Conctactloos betalen met mobiele betaalterminal

Heeft u maar voor korte tijd een mobiele betaalterminal nodig? Of vindt u het helemaal niet nodig om er echt een te kopen? Dan kan u ook mobiele betaalterminals huren. U beslist zelf de termijn. Het is zelfs mogelijk om een mobiele betaalterminal voor Ă©Ă©n dag te huren!

Er zijn verschillende spelers op de markt die een dergelijke huurservice aanbieden. Interesse? Met Ă©Ă©n vinger op de knop zorgen wij voor het contact met een aantal professionele betaalterminalverdelers.

Een mobiele betaalterminal huren of kopen: wat is het goedkoopst?

Kiezen voor een mobiele betaalterminal biedt heel wat voordelen. U kiest voor een betalingswijze waarbij uw klanten een groter comfort aangeboden wordt door zich niet meer naar de kassa te moeten verplaatsen.

Indien u kiest voor een mobiele terminal, kan u deze huren of kopen. Een mobiele betaalterminal huren betekent dat u steeds over het allernieuwst model beschikt en u geen grote investering dient uit te voeren. Bij de kosten hoeft u enkel rekening te houden met het maandelijks huurbedrag, het servicecontract en de omnium garantie.

Een mobiele terminal kopen vraag om een zekere investering. Deze kan afwijken naargelang het model. Een mobiel betaalterminal is gewoonlijk iets duurder doordat u vrijgesteld wordt van enige vorm van bedrading. De kosten voor deze terminals is in de loop der jaren echter gedaald. Het aanschafbedrag  schommelt gewoonlijk tussen de € 900 – € 1.000.

Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden voor beide opties terug:

Huren kopen
Betaaltoestel voor korte termijn betaaltoestel voor lange termijn
Een vast maandelijks bedrag investeringskost + abonnement
Fiscaal interessant

Ontvang uw prijs op maat

De fiscale voordelen van een mobiele betaalterminal

Investeren loont! Zowel als zelfstandige als KMO kan u bij de investering van een mobiele betaalterminal genieten van een aantrekkelijk belastingsvoordeel. Het komt erop neer dat een percentage van het geĂŻnvesteerd bedrag wordt afgetrokken van de belastbare winst.

Het doel van deze aftrek is, in het kader van de steeds groeiende digitale evolutie, bedrijven te stimuleren de overschakeling naar hun online aanwezigheid te ondersteunen en te vergemakkelijken. Slechts 2,4% van de bedrijven realiseren momenteel hun omzet via online aankopen. Dit is vrij laag in vergelijking met het Europees gemiddelde die 6% bedraagt.

Zo kan u 13.5% van uw investeringsbedrag aftrekken van uw belastbare winst.

Wat is de goedkoopste mobiele betaalterminal voor uw handelszaak: besluit

Of u nu een mobiele betaalterminal wenst te huren of te kopen, alles hangt af van het budget dat u beschikbaar heeft en of u het fiscaal voordeel aantrekkelijk genoeg vindt. Een mobiele betaalterminal is echter wel een investering die op lange termijn rendeert.

👉 Wilt u dus uw eigen comfort en dat van uw klanten verhogen en tevens meer omzet draaien? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes voor een mobiele betaalterminal en kom in contact met specialisten in uw buurt.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1. Welk type betaalterminal zoekt u?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.