Nieuws

Door zijn groeiende populariteit is de wereld van de betaalterminals vandaag de dag steeds meer onderhevig aan verandering. Op betaalterminal-gids.be brengen we u steeds op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten en updates.

Contactloos betalen is sinds oktober niet enkel mogelijk met de smartphone. Ook Smartwatches en activity trackers genieten van het voordeel om contactloze betalingen uit te voeren. Maar is contactloos betalen met de smartwatch wel veilig?

Verder lezen

In juni werd ze al aangekondigd: de fusie bancontact payconic. Beide betaalbedrijven smolten samen. Dat maakte het overzichtelijker voor consumenten én handelaars..

Verder lezen

Verbod op doorrekenen transactiekosten Bancontact: een goede zaak? “0.30 cent transactiekosten Bancontact bij betalingen onder € 10”: sinds 9 augustus 2018 is het voltooid verleden tijd. Een meerkost voor klanten die elektronisch betalen, mag wettelijk gezien niet meer. Ook voor kleine bedragen. Handelaars en zelfstandigen vrezen voor hun marges, maar is dat wel terecht? Wij…

Verder lezen