Ingenico: betaalterminals en oplossingen voor elk bedrijf

Ingenico In-store betaalterminals

Ingenico: het is en blijft een geknipte formule voor uw betalingen. Of u nu een eenmanszaak, een kleine winkel, een KMO of een grote speler op de markt bent. Volgens het principe ‘klant is koning’ krijgt u de nodige mogelijkheden om de klant met de kaart te laten betalen. Ontdek hier de voordelen van Ingenico en overtuig uzelf.

Laat u adviseren

Wat zijn de mogelijkheden van Ingenico In-store?

Ingenico heeft al meer dan dertig jaar ervaring in de betaalindustrie en weet de meest veeleisende verwachtingen van verkopers, retailers en banken in te lossen. Het bedrijf denkt mee aan een consumentgerichte aanpak met betaaloplossingen voor alle mogelijkheden.

Met Ingenico kiest u namelijk voor een systeem dat voldoet aan de hoogste veiligheidsvoorschriften en procedures. Mobiel, contactloos, compact van formaat en licht van gewicht: de voordelen zijn groot.

Zodoende is de iWL-serie is ontworpen voor mobiel formaat en is de kleinste en lichtste terminal ter wereld. Ook de printer behoort tot de snelste op de markt.

Ingenico desktop en draadloze betaalterminals

Ingenico vaste en mobiele betaalterminals

Ingenico desktop terminal Ingenico draadloze terminal
Compact toestel Compact en draagbaar toestel
Eenvoudig te integreren Smartphone als mobiele betaaloplossing
Aanvaardt alle betaalmethoden Ondersteunt GPRS, wifi, 3G en bluetooth
Ondersteunt merkpromotie Rijke multimediamogelijkheden
  • Ingenico desktop terminal

De Ingenico desktop terminal is een compacte oplossing voor verkopers die naast bancontact ook alle andere mogelijke betaalmiddelen kunnen aanvaarden. De klant krijgt met dit systeem een unieke klantervaring. Het systeem is eenvoudig te integreren. Ook komt het tegemoet aan de hoogste eisen op het vlak van kleurenschermen, touch-interface en mogelijkheden om de consument te aan te trekken.

  • Ingenico draagbare en draadloze terminal

Compacte en draagbare terminals om de klant vlot te laten betalen zijn in onze moderne maatschappij niet meer weg te denken. Ingenico biedt hier de ideale oplossing. De terminal ondersteunt GPRS, wifi, 3G en Bluetooth. Dit garandeert dat de terminal steeds en onder alle omstandigheden werkt. Het compacte design en de mogelijkheden op het vlak van multimedia zijn eindeloos. Dit maakt van Ingenico uw beste partner voor al uw zakenactiviteiten, in uw zaak of onderweg.

Vergelijk betaalterminals

 Ingenico betaaloplossingen: wereldwijd populairste platform

Ingenico maakt gebruik van het Telium 2 platform. Dit is één van de beste platform op het vlak van betaaldiensten en is veilig, snel en geïntegreerd. Nog niet overtuigd? Dan nog dit: het platform beschikt over 2500 applicaties en is geïntegreerd met ruim twintig miljoen terminals over de hele wereld.

De voordelen van Ingenico betaalterminals blijven eindeloos. Het blijft een wereldspeler op de markt met heel wat ervaring. Niet overtuigd? Dat is uw goed recht! Neem de proef op de som en vul hier uw gegevens in. U ontvangt volledig vrijblijvend offertes en vergelijkt vrijblijvend alle aanbiedingen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.