Op zoek naar de goedkoopste mobiele betaalterminal?

goedkoopste mobiele betaalterminal
 
Ondanks alle info over mobiel betalen, weten velen nog niet wat deze juist inhoudt.  Is deze betalingswijze wel betrouwbaar ? Wat brengt  een mobiele betaalterminal op voor uw onderneming en is deze wel interessant voor uw klanten?

Bent u van plan om over te schakelen naar een mobiele betaalterminal? In dit artikel geven we u  hier graag wat meer informatie over.  Zowel uw handelszaak als uw klanten zullen hier heel wat voordelen uit kunnen trekken.

Zo werkt een mobiele betaalterminal

Betalen met een bankkaart is sinds de jaren ’50 trendy geworden. Betaalterminals hebben, beetje bij beetje, zodoende de wereld veroverd. Vandaag de dag niet gebruik maken van een betaalterminal betekent een verlies voor handelszaken. Het is inderdaad niet ongebruikelijk dat klanten afzien van hun aankoop als de handelaar geen betaling via bankkaart aanvaardt.

Een betaalterminal verzekerd een verhoogd betaalgemak en zet de klant aan om meer te spenderen. Voordelig aan een mobiele betaalterminal is dat deze buiten de handelszaak, op een locatie naar keuze ingeschakeld kan worden.

De handigheid van een mobiele betaalterminal is te danken aan zijn gprs-verbinding. Dit systeem, eveneens gebruikt door gsm-operatoren, maakt het mogelijk draadloze kaarttransacties uit te voeren. Op markten, bij huisbezoeken door dokters en zelfstandige handelaars of bij tijdelijke verkooppunten is dit het ideale toestel.

Een bankkaart is vandaag de dag bovendien nog amper nodig. Het is namelijk al even genoeg om je smartphone uit je jaszak te halen. Via Bluetooth, 3G/4G of WIFI wordt contact gemaakt tussen de terminal en de smartphone die de betaling mogelijk maakt.

Ontdek de verschillende soorten mobiele betaalterminals en hun extra opties

Een mobiele betaalterminal huren of kopen: wat is het goedkoopst?

Kiezen voor een mobiele betaalterminal biedt heel wat voordelen. U kiest voor een betalingswijze waarbij uw klanten een groter comfort aangeboden wordt door zich niet meer naar de kassa te moeten verplaatsen.

Indien u kiest voor een mobiele terminal, kan u deze huren of kopen. Een mobiele betaalterminal huren betekent dat u steeds over het allernieuwst model beschikt en u geen grote investering dient uit te voeren. Bij de kosten hoeft u enkel rekening te houden met het maandelijks huurbedrag, het servicecontract en de omnium garantie.

Bij de aankoop van een mobiele betaalterminal dient u rekening te houden met een bepaald investeringsbedrag. Deze kan afwijken naargelang het model. Een mobiel betaalterminal is gewoonlijk iets duurder doordat u vrijgesteld wordt van enige vorm van bedrading. De kosten voor deze terminals is in de loop der jaren echter gedaald. Het aanschafbedrag  schommelt gewoonlijk tussen de € 900 – € 1.000.

Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden voor beide opties terug:

Huren kopen
Betaaltoestel voor korte termijn betaaltoestel voor lange termijn
Een vast maandelijks bedrag investeringskost + abonnement
Fiscaal interessant

 

De fiscale voordelen van een mobiele betaalterminal

Investeren loont! Zowel als zelfstandige als KMO kan u bij de investering van een mobiele betaalterminal genieten van een aantrekkelijk belastingsvoordeel. Het komt erop neer dat een percentage van het geïnvesteerd bedrag wordt afgetrokken van de belastbare winst.

Het doel van deze aftrek is, in het kader van de steeds groeiende digitale evolutie, bedrijven te stimuleren de overschakeling naar hun online aanwezigheid te ondersteunen en te vergemakkelijken. Slechts 2,4% van de bedrijven realiseren momenteel hun omzet via online aankopen. Dit is vrij laag in vergelijking met het Europees gemiddelde die 6% bedraagt.

Zo kan u 13.5% van uw investeringsbedrag aftrekken van uw belastbare winst.

Wat is de goedkoopste mobiele betaalterminal voor uw handelszaak: besluit

Of u nu een mobiele betaalterminal wenst te huren of te kopen, alles hangt af van het budget dat u beschikbaar heeft en of u het fiscaal voordeel aantrekkelijk genoeg vindt. Een mobiele betaalterminal is echter wel een investering die op lange termijn rendeert.

Wilt u dus uw eigen comfort en dat van uw klanten verhogen en tevens meer omzet draaien? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes voor een mobiele betaalterminal en kom in contact met specialisten in uw buurt.

De goedkoopste mobiele betaalterminal vinden?

Vraag offertes aan bij top leveranciers

Een betaalterminal kopen: is dat de moeite? Als zelfstandige moet u mee met de trends. Anders overleeft uw zaak het niet. De elektronische betaalkaart is er ooit zo één geweest. Vandaag de dag kunnen we cashloos betalen al lang geen trend meer noemen. De bankkaart is ingeburgerd in onze samenleving. In de meeste winkels kan…

Verder lezen

Wat kost een betaalterminal? Een betaalterminal verhoogt het betaalgemak van uw klanten. Bovendien zijn klanten geneigd om meer te spenderen als ze weten dat er een betaalterminal in de zaak is. Een Bancontact toestel biedt dus alleen voordelen. Maar hoeveel kost zo’n terminal u?               Kosten betaalterminal: huren of…

Verder lezen

Waarom een betaalterminal huren? De voordelen hiervan zijn groot. U vermijdt er de kosten mee van de aankoop van een toestel, en toch kan u op die manier klanten die niet willen of kunnen cash betalen ten dienste zijn. En dat is alleen maar goed voor de omzet.

Verder lezen