Betaalterminal huren voor 1 dag: hoeveel kost dat?

Voor winkels, restaurants of bars is elektronisch betalen vandaag vanzelfsprekend geworden. Maar wat als u een evenement van korte duur organiseert, zoals een fuif, festival of concert? Gelukkig kan u dan een betaalterminal huren voor 1 dag! U houdt de investering voor uw evenement beperkt en uw bezoekers kunnen zonder zorgen betalen! Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en de prijs.

Betaalterminal huren voor 1 dag

Waarom een betaalterminal huren voor 1 dag?

Misschien denk u dat een betaalterminal huren voor 1 dag veel werk is, erg duur is en dat uw klanten maar gewoon in cash moeten betalen. Als organisator heeft u echter heel wat voordelen om te kiezen voor een tijdelijke betaalterminal:

 • Onderzoek toont aan dat mensen meer uitgeven als ze met de kaart betalen. Dat extra pintje of extra dessertje aan de foodstand? Geen probleem! Meer impulsaankopen betekent meer inkomsten voor u.
 • Elektronisch betalen is goedkoper dan cash. Want cash geld mag dan wel ‘gratis’ lijken, het heeft een reeks verborgen transactiekosten, bij de bank, bijvoorbeeld.
 • Het is makkelijker. Uw medewerkers hoeven niet meer met cash geld bezig te zijn, en kunnen dus sneller meer bezoekers bedienen. Win-win voor iedereen! Steeds meer festivals gaan trouwens cashloos, dus waarom u niet?

Hoe gaat een betaalterminal huren voor 1 dag in zijn werk?

Als u een evenement organiseert, heeft u verschillende mogelijkheden om uw betaalterminal aan te sluiten en zo zorgeloos betalingen te ontvangen:

 • Via wifi: geen gedoe met kabels, via wifi kan u gemakkelijk via draadloos internet transacties uitvoeren.
 • Via GPRS: als u volledig mobiel betalingen wil ontvangen, dan kan dat via GPRS. De betalingen gaan dan via het mobiele telefoonnetwerk, zoals uw smartphone.
 • Via een internetlijn (ADSL): de transacties gebeuren via een kabelaansluiting
 • Via de analoge telefoonlijn: handig en snel als er een telefoonaansluiting is

Bovendien kan een betaalterminal erg snel geleverd en geïnstalleerd worden. In geen tijd bent u klaar om uw bezoekers te ontvangen!

Betaalterminal huren voor 1 dag: de prijs

Betaalterminal huren voor 1 dag

Bij betaalterminals hangt de prijs af van de duur en het aantal transacties. Wilt u een betaalterminal huren voor 1 dag, dan hoeft u bijvoorbeeld geen abonnement te nemen. U betaalt gewoon per dag en per transactie die u uitvoert.

Als u kiest om een betaalterminal te huren, dan let u best op enkele zaken wanneer u offertes vergelijkt:

 • Wat is de huurprijs per dag?
 • Wat zijn de transactiekosten? Soms zit er al een aantal transacties in de huurprijs inbegrepen
 • Wat zijn de installatie-, setup- en verzendingskosten?
 • Moet je meer betalen voor kredietkaarten?

Uiteraard kunnen leveranciers van betaalterminals het beste jouw situatie inschatten. Daarom vraag je best verschillende offertes aan. Zo vergelijk jij waar je de beste prijs maar ook de beste service krijgt. Bereid je alvast voor op een topeditie van jouw volgende evenement!

Ontvang gratis advies + offertes

Een betaalterminal kopen: is dat de moeite? Als zelfstandige moet u mee met de trends. Anders overleeft uw zaak het niet. De elektronische betaalkaart is er ooit zo één geweest. Vandaag de dag kunnen we cashloos betalen al lang geen trend meer noemen. De bankkaart is ingeburgerd in onze samenleving. In de meeste winkels kan…

Verder lezen

Wat kost een betaalterminal? Een betaalterminal verhoogt het betaalgemak van uw klanten. Bovendien zijn klanten geneigd om meer te spenderen als ze weten dat er een betaalterminal in de zaak is. Een Bancontact toestel biedt dus alleen voordelen. Maar hoeveel kost zo’n terminal u?               Kosten betaalterminal: huren of…

Verder lezen

Waarom een betaalterminal huren? De voordelen hiervan zijn groot. U vermijdt er de kosten mee van de aankoop van een toestel, en toch kan u op die manier klanten die niet willen of kunnen cash betalen ten dienste zijn. En dat is alleen maar goed voor de omzet.

Verder lezen