Prijs betaalterminal

Overweeg je voor je zaak gebruik te maken van een betaalterminal maar weet je niet of dit rendabel zal zijn? Het komt er op aan goed je huiswerk te maken. Een betaalterminal, of je nu huurt of koopt, met of zonder abonnement, is hoe dan ook aan te raden om de hoeveelheid cash geld in je zaak te verminderen.

Een betaalterminal huren op korte termijn? Dat is mogelijk. Indien je wenst kunt je een betaalterminal zelfs huren voor 1 dag. Het voordeel? Het is goedkoper en u hoeft alvast geen abonnement te nemen. Maar wat is de huurpijs per dag voor een betaalterminal?

Verder lezen

Ondanks alle info over mobiel betalen, weten velen nog niet wat deze juist inhoudt. Is deze betalingswijze wel betrouwbaar ? Wat brengt een mobiele betaalterminal op voor uw onderneming?

Verder lezen

Een betaalterminal kopen: is dat de moeite? Als zelfstandige moet u mee met de trends. Anders overleeft uw zaak het niet. De elektronische betaalkaart is er ooit zo één geweest. Vandaag de dag kunnen we cashloos betalen al lang geen trend meer noemen. De bankkaart is ingeburgerd in onze samenleving. In de meeste winkels kan…

Verder lezen

Wat kost een betaalterminal? Een betaalterminal verhoogt het betaalgemak van uw klanten. Bovendien zijn klanten geneigd om meer te spenderen als ze weten dat er een betaalterminal in de zaak is. Een Bancontact toestel biedt dus alleen voordelen. Maar hoeveel kost zo’n terminal u?               Kosten betaalterminal: huren of…

Verder lezen

Waarom een betaalterminal huren? De voordelen hiervan zijn groot. U vermijdt er de kosten mee van de aankoop van een toestel, en toch kan u op die manier klanten die niet willen of kunnen cash betalen ten dienste zijn. En dat is alleen maar goed voor de omzet.

Verder lezen

Betaalterminal huren: kostprijs en voorwaarden

Een betaalterminal huren kan voor diverse termijnen. Één dag, korte, middellange of lange termijn: alles kan. Je kan ook permanent huren. Uiteraard zal de gemiddelde prijs zakken naargelang de duur van de huur.

Huur je voor een langere periode, dan kan je vaak een voordelig abonnement afsluiten. Maar een abonnement is niet bij elke provider nodig.

Richtprijzen betaalterminal huren

Het principe van een betaalterminal huren is eenvoudig. Je denkt de terminal maar een bepaalde periode nodig te hebben, en je betaalt naar keuze een bedrag voor de huurprijs. Meestal zit de abonnementsprijs hierin inbegrepen. Bij sommige aanbieders is er geen abonnement nodig.

Termijn Richtprijs
1 dag Tussen de €20 en de €50 per dag
1 dag tot 1 week Tussen de €70 en de €100
2 weken Tussen de €100 en de €150
1 maand Tussen de €150 en de €200
3 maanden Tussen de €250 en de €300
4 tot 6 maanden Tussen de €450 en de €600

 
Betaalterminal huren of kopen? Ontdek de prijzen

Een betaalterminal huren op langere termijn dan zes maanden kan ook.

Dit heeft voor- en nadelen. Het voordeel is echter wel dat je dan steeds de meest recente updates, apparaten en technologie krijgt. Dan betaal je meestal ook geen extra abonnementskosten, en krijg je vaak ook een aantal maanden huur gratis. Bij sommige providers is ook de kostprijs voor datacommunicatie inbegrepen.

Bij het huren van een betaalterminal gelden naast de huurprijs en het abonnement nog andere kosten. Zo zijn er nog de transactiekosten. Die kunnen gelden per transactie. Bij sommige aanbieders is in het huurabonnement ook een zogenaamde transactiebundel voorzien. Dit betekent dat je voor een vast maandelijks abonnementsbedrag een aantal transacties tegoed hebt. Hoe meer transacties, hoe goedkoper per transactie.
 
   

Betaalterminal kopen?

Op een bepaald moment kan het voor je zaak voordelig zijn om een betaalterminal te kopen. Dit vergt natuurlijk een basisinvestering. Ook hier geldt de mogelijkheid om een abonnement te nemen voor de servicekosten.

  • Aankoop basismodel voor de toonbank: aanschaf toestel 500 tot 600 euro, maandelijkse servicekosten 10 tot 20 euro per maand
  • Aankoop compact draadloos toestel: aanschaf toestel 700 tot 850 euro, maandelijkse servicekosten gemiddeld 15 euro per maand
  • Aankoop professioneel toestel met handelaarsmodule en kaartlezer: aanschaf toestel vanaf 850 euro, maandelijkse servicekosten 15 euro per maand
  • Aankoop mobiel toestel: aanschaf toestel vanaf 900 euro, maandelijkse servicekosten ongeveer 20 euro per maand

Wilt u zelf de voordelen van een betaalterminal ontdekken?

 

Ontvang gratis advies + offertes