App, bankkaart of contactloos? Betaalterminals aanvaarden alles!

De nieuwe generatie betaalterminals is er, en deze bieden alleen maar voordelen. Naast de traditionele bankkaart aanvaarden de nieuwe toestellen ook betalingen via apps of contactloos, waarbij het volstaat om de smartphone even langs de betaalterminal te swipen.

Zelfs klanten die hun portefeuille vergeten zijn, kunnen zo netjes betalen. Uw betalingen verlopen dus een pak aangenamer, sneller en veiliger! Vergelijk gratis offertes en vind de betaalterminal op maat van uw zaak.

Laatste artikels op betaalterminal-gids


Betaalterminal huren voor 1 dag: hoeveel kost dat?

Betaalterminal huren voor 1 dag: hoeveel kost dat? Voor winkels, restaurants of bars is elektronisch betalen vandaag vanzelfsprekend geworden. Maar wat als u een evenement van korte duur organiseert, zoals een fuif, festival of concert? Gelukkig kan u dan een betaalterminal huren voor 1 dag! U houdt de investering voor uw evenement beperkt en uw…

Verder lezen

Atos betaalterminal: 5 dingen die je nog niet wist

Atos is een vaste waarde geworden binnen de wereld van betaalterminals. Inbouwterminals, mobiele terminals, terminals voor tankstations, betalingen via de smartphone,… de verschillende soorten betaalterminals zijn niet meer op één hand te tellen.

Verder lezen

Mobiel betalen: de bankkaart van de toekomst

Vandaag staat u nooit meer met blozende wangen aan de kassa omdat je je portefeuille vergeten bent. Met uw smartphone komt u namelijk al een heel eind. Mobiel betalen bestaat al onder een heleboel mogelijkheden. Welke app vindt u de makkelijkste?

Verder lezen

De fusie van bancontact en payconic: goed nieuws voor uw zaak!

In juni werd ze al aangekondigd: de fusie bancontact payconic. Beide betaalbedrijven smolten samen. Dat maakte het overzichtelijker voor consumenten én handelaars..

Verder lezen

Waarop letten bij een contract voor een betaalterminal?

Betalen zonder cash wordt steeds belangrijker. Voor handelaars is de betaalterminal dan ook een broodnodig hulpmiddel. Soms moet je echter goed opletten voordat je een contract afsluit.

Verder lezen

Cashless betalen in opmars – voordelen voor handelaars!

Cashless betalen werd de voorbije jaren steeds populairder. Onderzoek toont aan dat 66% van de Belgen liever niet cash betaalt. Als handelaar speel je hier dus beter op in.

Verder lezen