Atos betaalterminal huren

Onderhoud, omnium-garantie, communicatiekosten: deze kosten zijn gewoonlijk inbegrepen bij de huur van een betaalterminal. Het is dan ook niet verrassend dat de voorkeur naar het huren van een betaalterminal gedragen wordt. Kiest u daarbovenop voor een Atos betaalterminal, dan kiest u ook nog eens voor een merk die al meer dan eens zijn waarde bewezen heeft.

Wie is Atos Worldine?

Logo Atos WorldlineWordline tekende in 1973 met de verwerking van kaarten van de Carte Bleue Groep, haar eerste contract. Het merk toont haar aanwezigheid in België, met de opkomst van de elektronische betalingen, in 1978. Het is pas in 2006 dat het bedrijf zal fusioneren met Atos om zo te groeien tot de Europese leider in betaaldiensten.
 
 

Voor hoe lang kan ik een Atos betaalterminal huren?

Atos biedt formules aan om zowel een betaalterminal te huren voor een korte periode (één dag, één week, een maand) als voor langere periodes (maandelijks).

De prijs voor het huren van een Atos betaalterminal hangt dan weer af van de extra dienstverlening die u erbij wenst. Zo heeft u de keuze uit de Go-, Flex-, Bizz- of Star-formule.

Wenst u meer informatie hieromtrent? Onze betaalterminal-experts staan ter uwer beschikking!

Atos is een vaste waarde geworden binnen de wereld van betaalterminals. Inbouwterminals, mobiele terminals, terminals voor tankstations, betalingen via de smartphone,… de verschillende soorten betaalterminals zijn niet meer op één hand te tellen.

Verder lezen